نوشته ها
روش های غلبه بر غم شدید
بررسی غلبه بر غم شدید
هیجان غم کنترل نشده، میتواند به «اختلال افسردگی» (Depression Disorder) منجر شود. آسیبهای اختلال افسردگی، تمام جوانب زندگی را با رکود همراه میکند.
انجام کارهای کوچک
موفقیت در کارهای کوچک، احساس پویایی و زندگی را در افراد افزایش میدهد و دغدغههای جدیدی ایجاد میکند. همچنین انگیزه افراد را افزایش میدهد تا بهمرور، موفقیتهای بزرگتری را بدست بیاورند.
بهاندازه خوابیدن
زیاد خوابیدن برای افراد غمگین، مانند تلهای خطرناک است. افراد غمگین برای فرار از احساس غم، به خوابیدن پناه میآورند. درحالیکه خوابیدن زیاد، خود باعث افزایش میزان غم و افسردگی میشود. جالب است که یکی از راههای التیام موقتی اختلال افسردگی نیز کاهش حجم خواب است.
کمک گرفتن از دوستان
افراد دارای روابط اجتماعی عمیق و صمیمانه، با سرعت بیشتری میتوانند از احساس غم شدید نجات پیدا کنند. از دوستانتان بهطور دقیق بخواهید که با شما صحبت کنند، برنامههای تفریحاتی داشته باشید یا فعالیتهای کاری کوچکی را با هم انجام دهید. اما مراقب باشید که درخواستهای شما با صمیمیتی که دارید متناسب باشد.
صفحه اینستاگرام مرکز فوق تخصصی مغز و اعصاب نورون اصفهان
کمکهای کوچک به دیگران
حمایت از دیگران باعث احساس کارآمدی در افراد میشود. بهویژه وقتی افراد از سوی دیگران بهعنوان تکیهگاهی مطمئن در نظر گرفته میشوند، احساس ارزشمندی میکنند و درنتیجه عزتنفسشان افزایش مییابد.
جلوگیری از افکار سرزنشکننده
یکی از بزرگترین عوامل ایجادکننده غم، افکار سرزنشگر و تحقیرکننده است. بیشتر افکار منفی بههمراه قیدهای کلی مانند «همیشه»، «هیچ»، «اصلاً» و «امکاننداره» هستند. با استفاده از دلایل منطقی درست، به جنگ این افکار بروید و اگر نتوانستید خود را قانع کنید که اشتباه هستند، از افراد دیگر از جمله متخصصان روانشناسی کمک بگیرید.
نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی مغز و اعصاب نورون