نوشته ها
علائم شخصیت برونگرا
بررسی علائم شخصیت برونگرا
برونگرایی اولین بار در دهه ۱۹۲۰ توسط روانپزشک Carl Jung مطرح شد و تصور می شود که برونگرا ها از نیم تا سه چهارم از جمعیت آمریکا را تشکیل می دهند. افرادی که به عنوان برون گرا شناخته می شوند ، تمایل به کسب تجربیات جدید و ارتباطات اجتماعی دارند که به آنها اجازه می دهد تا حد امکان با افراد دیگر ارتباط برقرار کنند. کسی که بسیار برون گرا است ، وقتی مجبور شود بیش از حد تنها بماند ، احتمالاً احساس بی حوصلگی یا حتی اضطراب خواهد کرد.
گرچه بسیاری از متخصصان روانشناسی معتقدند برونگرایی و درونگرایی مقیاس هایی متغیر اند و تعداد بسیار کمی از افراد برونگرای “خالص” هستند ، اما درجه برونگرایی شخص عامل اصلی شخصیت آنهاست و تغییر آن به طور کلی دشوار است (البته غیرممکن نیست). برون گرا های واقعی غالباً تحت عنوان “افراد دارای زندگی گروهی” تلقی می شوند ، اما ممکن است با افراد درونگرا ناسازگاری داشته باشند ، که درونگرا ها انرژی و اشتیاق برونگرایان را بیش از حد یا تحمل آنها را دشوار تلقی کنند.
آیا همه افراد درونگرا یا برونگرا هستند؟
بسیاری از افراد به طور قابل توجهی برونگرا تر از درون گرا بودن هستند ، یا برعکس. اما تعداد زیادی از افراد می توانند به طور دقیق تر در دسته ی “میانه رو” طبقه بندی شوند ، که شخصیت آنها به طور مساوی بین صفات درون گرا و برون گرا تقسیم شده است.
آیا برون گرا ها همیشه اجتماعی و مردم دوست هستند؟
نه لزوماً. در حالی که معمولاً تصور می شود که خجالتی بودن دلالت بر درونگرایی دارد ، ممکن است یک برون گرا خجالتی باشد – یعنی ممکن است شخصی انرژی خود را از مردم بگیرد و از بودن در کنار افراد دیگر لذت ببرد ، اما در اطراف غریبه ها عصبی شود یا صحبت کردن در یک گروه برایش دشوار باشد.
دوستی درونگرا ها و برونگرا ها
درونگرا ها و برون گرایان می توانند دوستی صمیمانه ای ایجاد کنند . بسیاری گزارش می دهند که شخصیت های به ظاهر مخالف ، در واقع یکدیگر را تکمیل می کنند. اما اگر منظور به درستی رسانده نشود، تصورات غلط در مورد شخصیت مخالف می تواند منجر به تنش گردد. مثلا : شخص برونگرا -بدون اینکه علت را جویا شود- ممکن است اینکه دوست درونگرایش به مهمانی نمی آید را به خودش بگیرد.
نحوه اندازه گیری برونگرایی
درک بهتر نوع شخصیت می تواند به فرد کمک کند تا شغلی را انتخاب کند ، روابط را مدیریت کند و نقاط قوت و ضعف خود را بشناسد. خوبی از اینکه در کدام انتهای طیف درونگرایی-برونگرایی قرار می گیرند، داشته باشند. اما برخی دیگر ممکن است مطمئن نباشند ، به ویژه به دلیل این که ممکن است در بعضی شرایط احساس برون گرا بودن و در بعضی دیگر حس درون گرا بودن یا نزدیک شدن به وسط طیف را داشته باشیم. تست های شخصیتی آنلاین ، گرچه ناقص اند ، اما می توانند به شخص کمک کنند تا تشخیص دهد که آیا به برون گرا بودن نزدیکتر است یا به درونگرا بودن.
تشخیص برونگرایی
برون گرا ها معمولاً از موقعیت های اجتماعی لذت می برند ، به دنبال تجربیات جدید اند، در گروه ها احساس راحتی می کنند و یک برنامه شلوغ را ترجیح می دهند. اگر شما مثل این هستید ، احتمالاً به سمت برون گرایی تمایل دارید. اگر هنوز مطمئن نیستید ، چک لیست های درونگرایی / برونگرایی می توانند اطلاعات بیشتری به شما بدهند.
امکان تغییر شخصیت
بسیاری از افراد دوست دارند شخصیت خود را تغییر دهند ، یا با رشد صفات مثبت تر یا با به حداقل رساندن نکات منفی. تحقیقات نشان می دهد که تغییر ممکن است ، اما کار می بَرد. در یک مطالعه که به تازگی انجام شده ، شرکت کنندگان توانستند برونگرایی ، وجدان داشتن، سازگاری و ثبات عاطفی را بهبود بخشند – اما به چندین ماه تلاش مستمر نیاز داشت.
برونگرایی و نتیجه آن در زندگی
تحقیقات نشان می دهد که برونگرایی با تعدادی از نتایج بالقوه مثبت در زندگی ارتباط دارد. کسانی که به سمت برون گرایی تمایل دارند شاد تر ، موفق تر و با احتمال بیشتری نسبت به درون گرا ها، رهبر و مدیر خواهند شد. آنها همچنین ممکن است شرکای جنسی بیشتری داشته باشند و نسبت به کسانی که درون گرا هستند ، درگیری و مشکلات کمتری با سلامت روان خود داشته باشند.
آیا این بدان معناست که برون گرا بودن “بهتر” است؟ نه لزوماً. هر کسی که به شدت درونگرا یا برونگرا باشد ، احتمالاً فکر می کند که تیپ شخصیتی اش دارای مزایای بیشتری است – اما در واقعیت ، هرکدام جوانب مثبت و منفی خود را دارند. اخیراً ، برخی محققان “مزیت متعادل بودن” را مطرح کرده اند، با این نظریه که میانه رو ها – افرادی که در وسط مقیاس درونگرایی – برون گرایی قرار می گیرند – ممکن است نسبت به افراد موجود در هر دو حالت افراطی بهتر باشند.
صفحه اینستاگرام مرکز فوق تخصصی مغز و اعصاب نورون اصفهان
نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی مغز و اعصاب نورون