نوشته ها

چرا ترشی نخوریم ؟؟
چرا ترشی نخوریم ؟!
می توانید ویدئوهای خانم مائده فشارکی مشاور تغذیه در کلینیک نورون اصفهان مربوط به چرا ترشی نخوریم را در صفحه اینستاگرام کلینیک مغز و اعصاب اصفهان مشاهده کنید.
به فصل ترشی اندازی و ترشی خوری نزدیک میشویم ، لازم است هشدارهای لازم را در مورد عوارض این ماده غذایی نه چندان سودمند بدهیم.
در فصل پاییز و زمستان بخاطر سردی هوا، معمولا بی اشتهایی ایجاد می شود که از قدیم الایام مصرف ترشی باعث تحریک اشتها و کمک به مصرف غذاهای مقوی در این فصل می شده است.
اما متاسفانه گاهی مصرف ترشی به صورت افراطی دیده می شود و در تمامی فصل ها و کنار تمام غذاها و به میزان زیاد مصرف می شود که قطعا عوارضی در پی خواهد داشت.
عوارض مصرف زیاد ترشیجات
ترشی قاتل اعصاب است
یعنی هر مزه ی ترشی(مخصوصا اگر گزنده و زننده باشد) باعث ضعف اعصاب میشود. افرادی که از بیماری های عصبی رنج میبرند(از انواع سردرد گرفته تا فراموشی، پارکینسون و درد های سیاتیک و …)، باید از مصرف ترشیجات اجتناب کنند.
باعث آسیب به معده می شود
معده عضوی است که عصب گیری زیادی دارد، در نتیجه آسیب به عصب، باعث ضعف معده می شود. افرادی که دچار سوزش سر دل، ریفلاکس، درد معده و نفخ هستند از مصرف ترشی اجتناب کنند.
پیری زودرس:
ترشی جات باعث سرعت یافتن روند پیری بدن می شوند. افزایش میزان و عمق چین و چروکها، حس خشکی پوست، کم شدن الاستیسیته پوست از عوارض قابل لمس این روند است.
اگر عصبی و پرخاشگر هستید و یا زود اضطراب و استرس سراغ شما می آید بهتر است از مصرف ترشی مخصوصا ترشی فلفل شدیدا پرهیز کنید. طعم تند و ترش و گزنده باعث افزایش صفرا میشود که یکی از عوارض آن تغییرات خلقی مخصوصا عصبانیت، اضطراب و بی قراری است.
مرکز تخصصی مغز و اعصاب نورون اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید
مطالب پیشنهادی :
اختلال دوقطبی با خانم دکتر روژین داوودی